Колко излиза рециклиране или както там се казва на предна броня. Моята е спукана на две места и липсва малко парче отдолу. И ако е на приемлива цена, да ми препоръчате някой в София?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеКолко излиза рециклиране или както там се казва на предна броня. Моята е спукана на две места и липсва малко парче отдолу. И ако е на приемлива цена, да ми препоръчате някой в София?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеСрещу спирката на трамваите на красна поляна са най-добрите, които знам. Цената беше около 80лв заедно с боядисването...мисля, че няма такава оферта другаде.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеЕгати, ама свестно боядисване ли? Металик боя, лак, алабала?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от danix Покажи съобщениеЗдравейте имам един проблем незнам дали е от колата или от маслото значи смених го преди 1000км и когато дигне 80градуса и лампата на маслото светва или мига ама яко без да спира като истине колата или като си я карам градско несвети ?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
боксер или тс е колата - ако е боксер -погледни да не си сгънал картера някъде ,че разстоянието от картера до масленната помпа е малко и е възможно да ги прави тея работиalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Я да попитам аз тука, някой знае ли как мога да си сложа ел-регулируеми фарове? На моята кола са си съвсем обикновени и в момента замислям инвестиция за нови, та се чудя дали мога да ги адаптирам по някакъв начин, че да си ги регулирам от вътре? Какво ми трябва освен фаровете и моторчета?
Comment
-
Инсталация няма, незнам и къде попринцип стои врътката в купето на тези, които имат. Идеята е дали мога да го направя от нулата
Comment
-
Всичко се прави, няма незъвможни неща, стига да имаш желание. Само си прецени дали има смисъл, аз моите фарове като ги смених забравих да им сложа машинките и година и половина карам така и не ми е притрябвало да ползвам настройването.
Иначе врътката е в ляво до волана.
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
на мястото на врътката нямам нищо...иначе си прав, че може и да не ми се наложи да ги коригирам когато се регулират веднъж, и точно затова питам колко ще е сложна процедурата, за да преценя дали има смисъл.
благодаря за отговорите
Comment
-
Първоначално публикувано от danix Покажи съобщениеБоксер ми е от друго може ли да е защото маслото е скапано някво българско може ли да е от него ?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениена мястото на врътката нямам нищо...иначе си прав, че може и да не ми се наложи да ги коригирам когато се регулират веднъж, и точно затова питам колко ще е сложна процедурата, за да преценя дали има смисъл.
благодаря за отговорите
Аз си мисля, че ако си ти добре регулирани фаровете, няма смисъл от тази екстра.
Comment
Comment