Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко излиза рециклиране или както там се казва на предна броня. Моята е спукана на две места и липсва малко парче отдолу. И ако е на приемлива цена, да ми препоръчате някой в София?
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Колко излиза рециклиране или както там се казва на предна броня. Моята е спукана на две места и липсва малко парче отдолу. И ако е на приемлива цена, да ми препоръчате някой в София?
      Срещу спирката на трамваите на красна поляна са най-добрите, които знам. Цената беше около 80лв заедно с боядисването...мисля, че няма такава оферта другаде.
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
        Срещу спирката на трамваите на красна поляна са най-добрите, които знам. Цената беше около 80лв заедно с боядисването...мисля, че няма такава оферта другаде.
        Егати, ама свестно боядисване ли? Металик боя, лак, алабала?
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Егати, ама свестно боядисване ли? Металик боя, лак, алабала?
          Ами при тях още не съм ходил, за да ти кажа от личен опит, но от приятели чувам все добри неща, пък и всеки път като минавам е пълно с коли, даже по платното спират. Не е като да нямат работа...
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

• Здравейте имам един проблем незнам дали е от колата или от маслото значи смених го преди 1000км и когато дигне 80градуса и лампата на маслото светва или мига ама яко без да спира като истине колата или като си я карам градско несвети ?

Comment

• Първоначално публикувано от danix Покажи съобщение
              Здравейте имам един проблем незнам дали е от колата или от маслото значи смених го преди 1000км и когато дигне 80градуса и лампата на маслото светва или мига ама яко без да спира като истине колата или като си я карам градско несвети ?
              Може датчика да е заминал...
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• боксер или тс е колата - ако е боксер -погледни да не си сгънал картера някъде ,че разстоянието от картера до масленната помпа е малко и е възможно да ги прави тея работи
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Боксер ми е от друго може ли да е защото маслото е скапано някво българско може ли да е от него ?

Comment

• Я да попитам аз тука, някой знае ли как мога да си сложа ел-регулируеми фарове? На моята кола са си съвсем обикновени и в момента замислям инвестиция за нови, та се чудя дали мога да ги адаптирам по някакъв начин, че да си ги регулирам от вътре? Какво ми трябва освен фаровете и моторчета?
                    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

• Не знам дали има прокарана инсталация. Виж имаш ли буксите при фаровете и какво има на мястото на врътката в купето.
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• Инсталация няма, незнам и къде попринцип стои врътката в купето на тези, които имат. Идеята е дали мога да го направя от нулата

Comment

• Всичко се прави, няма незъвможни неща, стига да имаш желание. Само си прецени дали има смисъл, аз моите фарове като ги смених забравих да им сложа машинките и година и половина карам така и не ми е притрябвало да ползвам настройването .

Иначе врътката е в ляво до волана.

Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• на мястото на врътката нямам нищо...иначе си прав, че може и да не ми се наложи да ги коригирам когато се регулират веднъж, и точно затова питам колко ще е сложна процедурата, за да преценя дали има смисъл.
                            благодаря за отговорите

Comment

• Първоначално публикувано от danix Покажи съобщение
                              Боксер ми е от друго може ли да е защото маслото е скапано някво българско може ли да е от него ?
                              Изхвърляй го и си сипи някакво хубаво масло, полусинтетика 10W40. Дано не си скапал вече мотора.
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                                на мястото на врътката нямам нищо...иначе си прав, че може и да не ми се наложи да ги коригирам когато се регулират веднъж, и точно затова питам колко ще е сложна процедурата, за да преценя дали има смисъл.
                                благодаря за отговорите
                                Аз за 2години и половина не съм ползвал тази екстра. Лятото нещо стана въпрос и реших да я пробвам - моторчето само на единия фар се чува да работи, но фара не се движи. Не знам дали в ксенона не е проблема.
                                Аз си мисля, че ако си ти добре регулирани фаровете, няма смисъл от тази екстра.

Comment

Working...
                                X